İdari ve Mali İşler Müdürü

İbrahim AK
İdari ve Mali İşler Müdürü

ÖZGEÇMİŞ

1980 Adana/Kozan doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Kozan/Kuyubeli Köyünde, Lise Öğrenimini Kozan Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi Lisans Bölümünde tamamladı. Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Mahalli İdareler Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Okullarından da mezun oldu.Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bilim Dalında tamamladı. Halen Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bilim Dalında İkinci Yüksek Lisansına devam etmektedir.

Memuriyete 2005 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda, Yurt Yönetim Memuru olarak başladı. 2009 Yılında Sağlık Bakanlığına geçiş yaparak 1 yıl Adana İmamoğlu Sağlık Grup Başkanlığında görev yaptı. 2010 yılında Adana İmamoğlu Devlet Hastanesinde atandı. 2012 yılında aynı Hastanede İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı. Halen aynı görevi yürütmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.