Adana İmamoğlu Devlet Hastanesi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü
Adana İmamoğlu Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

Hastanemiz 2002 yılında hizmete açılmıştır.2005 yılına kadar Sağlık Merkezi standartlarında hizmet verirken  Uzman Hekimlerin atanmasıyla birlikte hizmet standartlarını yükselterek 30 yataklı D rolünde bir hastane olarak hizmet sunumuna devam etmektedir.2017yılı Ağustos ayı itibariyle yeni binada hizmet sunulmaktadır.  Ameliyathane,  Doğumhane,Fizik Tedavi Ünitesi,Laboratuar,Röntgen, Acil Servis ,Dahiliye,Kadın Hastalıkları ve Doğum,Çocuk Sağlığı ve  Hastalıkları,Genel Cerrahi ,Göz Hastalıkları,Kulak –Burun-Boğaz ,Fizik Tedavi Polikliniği,İşitme Tarama,Evde Sağlık Hizmetleri  Birimi ,Endoskopi Ünitesi, Diş Polikliniği ve Hemodiyaliz Ünitesi  hizmetlerinin verildiği  bir ilçe devlet hastanesi olarak hizmet sunmaktadır.