Adana İmamoğlu Devlet Hastanesi

İdari Ve Mali İşler Müdürü
İbrahim AK

ÖZ GEÇMİŞ

1980 yılında Adana/Kozan'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kozan/Kuyubeli Köyünde, Lise Öğrenimini Adana Kozan Lisesi'nde tamamladı. Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi Lisans Bölümünde tamamladı. Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Mahalli İdareler Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Okullarından da mezun oldu.
Yüksek Lisansını Selçuk Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bilim Dalında tamamladı. Halen Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bilim Dalında İkinci Yüksek Lisansına devam etmektedir. İlk memuriyetine 2005 yılında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda, Yurt Yönetim Memuru olarak başladı. 2009 Yılında Sağlık Bakanlığına tayin oldu. 1 Yıl Adana İmamoğlu Sağlık Grup Başkanlığında görev yaptı. 2010 Yılında Adana İmamoğlu Devlet Hastanesine tayin oldu. 2012 yılında aynı Hastanede İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı. Halen aynı görevi yürütmekte olup, evli ve iki çocuk sahibidir.